Cryo 21

Teknologien:

Kryoterapy er en meget gammel behandlingsform som kan spores tilbage til det gamle Ægypten. Moderne kryoterapi, som vi kender det, begyndte for alvor at blive forsket i fra omkring 1950 og er blevet videreudviklet til enten at kun behandle lokalt (et sted på kroppen) eller ved at udsætte hele kroppen for kuldens terapeutiske virkninger.

Metoden jeg bruger er enkelt og genial, fordi jeg kan behandle specifikke områder hvor som helst på kroppen. Behandlingerne kan være lokal smertelindring, reduktion af mavefedt, cellulitis, løs- mave & arm hud, dobbelthage og rynker osv.

Cryo 21 en terapeutisk behandling til fjernelse af fedt uden kirurgi. Cryo 21 skaber et termisk chok ved at reducere temperaturen i huden og fedtcellerne. Denne proces kaldes apoptose, der resulterer i gradvis nedbrydning og udskillelse af døde fedtceller. Denne proces tager cirka 14 dage, og kroppen vil fortsætte med at reducere de resterende fedtceller i de kommende uger og måneder.

Karolinska Institutet i Stockholm har undersøgt kulde behandling (Kryoterapi) af fedtceller. Deres undersøgelser viser, at når du tilføjer kulde til “hvidt fedt”, vil dette fremme væksten af ​​blodkar, der omdanner hvide fedtceller til brune fedtceller, hvilket er meget lettere for kroppen at forbrænde.

Brunt fedt opfattes af kroppen mere som muskler end hvidt fedt. Når det brune fedt er aktiveret, vil det afhjælpe nedbrydning af hvidt fedt. Brune fedtceller brænder energi og holder kropstemperaturen reguleret.

Kuldebehandlingen (Kryoterapi) er godkendt af FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er helt sikker og harmløs uden nogen form for bivirkninger. Min metode er helt forskellig fra andre kryometoder, som kan give frostskader på huden. Cryo21 giver dig mulighed for at behandle specifikke områder på hele kroppen og behandlingen føles som en kold massage.​

Hvordan kan jeg hjælpe?

​Har du spørgsmål mine vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor vælger mine klienter mig

Jeg har igennem årene samlede på trygge klienter, som stoler 

på mig og mine kompetencer. Her er 4 grunde:

Gode resultater

Jeg har mange tilfredse kunder, som er glad for mine behandlinger

Zoneterapeut 2010

Sports Massører 2011

Cryo 21 behandl. 2020

Jeg har stærke kompetencer indenfor alternativ behandlinger

God klientbase

​Mine kunder får glæde af mine omsorgsfulde behandlinger 

Tillid

Mine kunder har tillid til mig, og mine meninger 

​​Følg Klinik Agàpi på
​Facebook

Følg mig på Facebook og få et større indblik i min hverdag.​

Jeg glæder mig til at
​hilse på dig

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Klinik Agápi v/ David Wilby

Turøvej 3A

4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 56 35 20

E-mail: info@agapi.dk

CVR: 30861663

Åbningstider

​Se under fanen "Bestil Tid" for åbningstider.

Lukket: Søndag, Helligdage